Info

Algemeen

Waarvoor staat TopMelkers?

Topmelkers is een informatieve duiven website waar u door heen het jaar : verslagen , uitslagen , portfolio’s en meer kan terug vinden. Een unieke inkijk op verschillende hokken in het land.

Topmelkers is ook een platform waar Duiven liefhebbers hun eigen portfolio kunnen samenstellen. De beste duiven van je hok presenteren, je mooiste uitslagen tonen of gewoon fier over wat je op je hok hebt. dan kan je hier bij Topmelkers een webpagina samenstellen zodat iedereen jou op het ‘World Wide Web’ kan terug vinden.

Duivenmaatschappijen hebben dan weer de kans om tijdens het sportseizoen uitslagen, waarborgen, sponsors , actueel nieuws en dergelijke online te plaatsten. Zo blijven de liefhebbers op de hoogte van wat er in het lokaal gebeurd doorheen het jaar.

 

Uniek verkoops systeem

Bij TopMelkers heb je de kans om jouw duiven te veilen / aan vaste prijs te verkopen. iedere verkoper krijgt de kans om in blokken van 10 dagen 8 of veelvouden van 8 aantal duiven aan te bieden. dit gebeurd na een grondige screening van de duiven die worden afgeleverd (want we willen natuurlijk kwaliteit aanbieden). 

 

TopMelkers staat enkel in voor het contact tussen verkoper en koper. besef dus goed dat eens een duif geveild word u (de verkoper) verantwoordelijk bent voor het verdere verloop van de verkoop. dit wil zeggen : Betalingen , Transport, etc. worden niet uitgevoerd door het Topmelkers platform.

 

Heeft u interesse in het aanbieden van uw duiven? contacteer ons dan zeker om uw veiling te bespreken.